top of page

Kehon happamuus kivun ja epämukavuuden taustalla?

Kun elimistö on hapan, hermoimpulssit eivät kulje tehokkaasti. Tämän seurauksena voi olla keskittymiskyvyn häiriöitä, ärtyneisyyttä ja väsymystä. Myös lihaksiston toiminta heikentyy maitohapon kertyessä lihaksistoon ja glukoosin ja hapen muuttuminen energiaksi häiriintyy, eivätkä lihakset saa tarpeeksi happea. Heikentynyt hapen kuljetus vaikeuttaa soluhengitystä, jolloin hengästyy helposti ja keuhkot ylikuormittuvat.
Nivelongelmien taustalla voi olla hiljainen tulehdus, sillä happamat kudosnesteet, ns. lymfanesteet, ylläpitävät tulehdusta. Nivelet voivat oireilla esimerkiksi reumana ja kihtinä.

Kipu ja epämukava olo tuntuu koko kehossa aivoja myöten. Kipu vaikuttaa tunteisiin ja aisteihin, joka liittyy jo tapahtuneeseen tai uhkaavaan kudosvaurioon. Kivun aiheuttamat reaktiot kohottavat verenpainetta ja supistavat verisuonia. Lisäksi sydämen työmäärä lisääntyy ja hengittäminen vaikeutuu.

Kipu ja tulehdus kulkevat usein rinnakkain. Hapan keho on myös tulehduksille alttiimpi, sillä immuunijärjestelmämme joutuu koetukselle, kun kehossa on liikaa happamuutta: Tällöin kehossa on suotuisammat olosuhteet myös patogeeneille; bakteereille, viruksille, sienille ja syöpäsoluille.


pH-balance Pascoe on loistava tukihoito erilaisiin kroonistuneisiin tulehdussairauksiin ja epämääräisiin kolotuksiin, tasapainottamaan verenpainetta, tukemaan toimivaa immuunipuolustusta ja näin ennaltaehkäisemään uusia tai lievittämään jo olemassaolevia epämiellyttäviä tuntemuksia.


Tuotteen löydät verkkokaupastamme!


46 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page