top of page

Tue koiran ja kissan suolistoa madotuksen aikana

Eläinlääkärit suosittelevat koirien ja kissojen madotusta säännöllisesti ja se onkin meille lemmikkieläinten omistajille osa vuosittaista rutiinia. Madotus suojelee lemmikkejä sairauksia aiheuttavilta loisilta. Pienten lasten vanhemmat pitävät erityisen tärkeänä lemmikin säännöllistä madotusta, jotta estettäisiin mahdollinen loistartunta lemmikiltä perheen pienimpiin. 


Madoista voivat kieliä seuraavat oireet:

  • ripuli, joskus verinenkin

  • oksentelu

  • ummetus

  • turvonnut vatsa

  • ruokahaluttomuus ja painon menetys

  • ravinteiden puutteesta johtuvat vatsan ja suoliston oireet

  • ihon ja turkin huono kunto

  • ihon ja limakalvojen kutina (etenkin peräaukon ympärillä, mikä johtaa niin kutsuttuun "kelkkailuun" eläimen liukuessa ympäriinsä takapäällään)


Matokuurit ovat siis paikallaan vuosittain. Usein lemmikkimme kärsivät madotuksen jälkeen kuitenkin vatsa- ja suolistovaivoista. Matokuuri paitsi häätää tehokkaasti loisia, myös saattaa vaikuttaa negatiivisesti suoliston normaaliin bakteeriflooraan.


Miten voit tukea lemmikkisi terveyttä matohoidon aikana?

Terveellisellä, tasapainoisella ruokavaliolla ja MikroVedan Life Pets -mikrobiomiliuoksella voit tarjotalemmikkisi vatsalle ja suolistolle luonnollista tukea madotushoidon aikana sekä sen jälkeen elvyttää lemmikkisi suolistomikrobiomia luonnollisesti.


MikroVeda Life Pets vahvistaa luonnollisesti eläimen suoliston mikrobiomia ja ruoansulatusta. MikroVeda LIFE PETS tärkeät prebiootit aktivoivat elintärkeitä probiootteja suoliston terveyden tukemisessa. Terve, hyödyllinen mikrobisto on myös immuuniupuolustuksen pohja.


Rikastamalla suolistoa hyvillä, siellä luonnostaan esiintyvillä bakteereilla, estetään liiallinen suolistoloisten tartunta. Tällä tavalla matotartuntaa ei välttämättä esiinny alun perinkään tai voidaanluonnollisesti pienentää sen riskiä. Life Petsiä voi käyttää ympäri vuoden.

Oikeat tuotteet lemmikeille ja muille eläimille löydät verkkokaupasta.

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page