top of page

Toistuvia tulehduksia, allergiaoireita... -kuinka on elimistön puolustuskyvyn laita?

Paras tapa tukea omaa terveyttään on huolehtia siitä, että elimistön puolustuskyky toimii normaalisti. Immuunipuolustustamme koetellaan joka hetki: Bakteerit ja virukset vahvistuvat ja muuntuvat sekä altistumme päivittäin lukuisille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille, joihin elimistö aina jollakin tavoin reagoi. Vuodenajatkin haastavat vaihtuvilla olosuhteillaan immuniteettiämme. Stressi, unen sekä liikunnan puute ja toisaalta kovatehoinen treenaaminenkin voivat heikentää puolustuskykyämme. Aina emme osaa nauttia tarpeeksi niitä välttämättömiä ravintoaineita, joita senhetkinen tilanne vaatisi, jotta sisäinen tasapainomme säilyisi. Myös geeniperimällämme on merkitystä luontaiseen immuniteettiimme. Samoin jo varhaislapsuudessa saamamme kontaktit bakteereihin – ja usein juuri näiden puute - määrittävät pitkälti muodostuneen puolustuskykymme aikuisiällä.


Tiedämme hyvinkin useita keinoja, kuinka voimme tukea terveyttämme: Sopivasti liikuntaa ja lepoa, töitä ja mielekästä vapaa-aikaa, riittävästi mahdollisimman ravintorikasta, vähän käsiteltyä ruokaa ja laadukkaita, yksilöllisen tarpeen mukaan nautittavia ravintolisiä täydentämään elimistön tarpeita. Suolistosta ja sen bakteeristosta on puhuttu jo pidempään paljon. Terveysmittauksia, jotta saadaan selville juuri ne omat terveysarvot. Mitä muuta?





Mississippin Yliopiston ja Johns Hopkinsin Yliopiston tutkijaryhmien kehittämä ImmuCredit sisältää patentoitua, altaissa viljellystä Arthrospira platensis -levästä valmistettua Immulinaa. Immulinasta on tehty tähän mennessä yli 90 tieteellistä tutkimusta, joiden päätelmät ovat lupaavia. ImmuCredit tukee immuunijärjestelmää luonnollisesti ja tehokkaasti. Se sopii käytettäväksi erityisesti flunssa- ja allergia-aikoina sekä tukituotteena erilaisten tulehdusten taltuttamisessa. Nyt kun matkailukin alkaa jälleen vapautua, kannattaa ImmuCredit napata myös reissuun mukaan! ImmuCredit ei sisällä leville tyypillistä jodia.


Kokeile 100% luonnollista ImmuCreditiä ja pysy iskussa alkavan kesän riennoissa!



Nyt tehopaketti immuunipuolustukseen: ImmuCredit ja Mikroveda Life yhteishintaan 65€ verkkokaupasta: https://www.terveysputiikki.fi/product-page/puolustuskyvyn-tehopaketti





Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page