top of page

Tasapainota elimistösi - luonnollisesti!

Kesän kynnyksellä on aika karistaa talven pöhnät ja väsymys pois!


Stressi, liikunnan puute tai kovatehoinen treenaaminen sekä lihavoittoinen, runsassokerinen ja raffinoitu ruokavalio kerryttävät kehoomme happamia aineenvaihduntatuotteita.

Tiedämme, että elimistön liian hapan pH oireilee monin tavoin: kehoon kertyy kuona-aineita nopeammin kuin ne ehtivät poistua, ruoansulatus ja aineenvaihdunta hidastuvat, jolloin kudosturvotus lisääntyy ja paino nousee, väsyttää ja lihakset saattavat tuntua jäykiltä. Kun sidekudokset ovat hyvin happamat, kollageeni- ja elastiinisäikeet heikkenevät ja ihon kimmoisuus vähenee. Selluliittia kertyy myös helpommin.pH-tasapainomme tarvitsee bikarbonaattimuotoisia kivennäisaineita toimiakseen. Bikarbonaattimuotoiset kivennäisaineet auttavat poistamaan sidekudokseen kertyneitä happoja. Sitraatit eivät tässä tarkoituksessa toimi. pH-balance Pascoe-jauhe ja tabletit sisältävät runsaasti juuri näitä oikeassa muodossa olevia luonnollisia kivennäisaineita.


pH-balance Pascoeta tukihoidoksi mm.:

- närästykseen, vatsan turvotukseen, ummetukseen ja painonhallintaan

- lihaskipuihin, lihasten väsymiseen

- nivelten oireiluun

- väsymykseen

- ketoruokavalion tueksi

- torjumaan tulehduksia

- tukemaan luuston hyvinvointia

- urheilijoilleMuistathan myös, että monikäyttöinen pH-balance-jauhe sopii myös ulkoiseen käyttöön, esimerkiksi ihon kuorintaan ja kylpyihin.39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page