top of page

Frank Fruities -ravintolisistä iloa ja elinvoimaa arkeen!

Vihdoinkin on keksitty vitamiini, joka uppoaa ihan koko perheelle! Oikeista marjoista ja hedelmistä valmistetut, makeisten tapaan pureskelemalla nautittavat Frank fruities -ravintolisät tuovat lisätarmoa taipaleelle varsin vaivattomasti — ja mikä parasta: herkullisesti.


Parhaat terveysteot ovat sellaisia, jotka toteutuvat. Hyvätkään aikeet eivät kanna kauas, jos hommat jäävät pelkästään ajatuksen tasolle — esimerkiksi kaapin perukoille unohtunut ravintolisä ei todellakaan ravitse lisää.

Sveitsin vitamiini-instituutinkin suosittelemat Frank fruities -ravintolisät ratkaisevat tämän pulman nerokkaasti: ne maistuvat niin herkullisilta, ettei niiden ottamista voi unohtaa! Koko perheen terveyttä tukevat Frank fruities -ravintolisät tuovat myös värikylläisyydellään hippusen hauskuutta arkeen.


Frank fruities -ravintolisien takana on kaksi kaverusta, jotka turhautuivat siihen, että ostetut ravintolisät jäivät aina osittain käyttämättä: ankeita pillereitä ei kerta kaikkiaan arkisen hyörinän keskellä ollenkaan muistanut. Heidän päissään virisikin ajatus: jos ostamansa ravintolisät olisivat hyvänmakuisia ja niiden nauttiminen toisi iloa, eivät purnukat jäisi kaappiin pölyttymään. Lisäpontta ajatuksilleen kaksikko sai tutkimuksista, joiden mukaan terveyttä edistävien tapojen ylläpitäminen sujuu suuremmalla todennäköisyydellä, jos hyvinvointirutiini tuottaa mielihyvää.

Päähänpälkähdyksestään innostunut kaksikko tutki tarkkaan markkinoilla olevat “nallekarkkivitamiinit”, mutta hylkäsi ne yksi toisensa jälkeen niiden sisältämien huonojen ainesosien (kuten glukoosi-fruktoosisiirapin, liivatteen ja keinotekoisten aromien) vuoksi.

Koska laadukkaista raaka-aineista valmistettua, herkullista ja helppokäyttöistä ravintolisää ei vielä näyttänyt olevan markkinoilla, päättivät he tehdä sellaisen itse! Koska laadukkaiden ravintolisien valmistaminen ei kuitenkaan ole helppoa hommaa, kaksikko otti yhteyttä Sveitsin vitamiini-instituuttiin, joka oitis innostui asiasta ja auttoi kehittämään Frank fruitiesin: aivan uudenlaisen ja elämäniloa pirskahtelevan ravintolisäsarjan.

Varsin onnistunut, ravintolisämarkkinaa mullistavaksikin kehuttu lopputulos otettiin kansainvälisesti vastaan innostuneena; hyvin pian Frank fruities palkittiin arvostetulla “Great Taste Awards 2021” -tunnustuksella.Frank fruities -ravintolisissä aidot ainesosat, korkea laatu ja hyvä maku paiskaavat kättä!


Frank fruitiesin tavoitteena on, että ravintolisien ottaminen olisi yksi päivän hauskimmista hetkistä. Siksi hyvänmakuiset tuotteensa onkin pakattu riemunkirjaviin, alusta loppuun saakka ekologisiin pakkauksiin.


Toisin kuin muut “nallekarkkeina” tai muina nameina myytävät ravintolisät, vegaaniset Frank fruities -puhtipalaset eivät ollenkaan sisällä lisättyä sokeria, liivatetta tai keinotekoisia väri- tai makuaineita. Siksi ne ovatkin loistava valinta esimerkiksi lapsiperheille; Frank Fruitiesia voi hyvällä omallatunnolla tarjota nirsoiluun taipuvaistenkin perheenjäsenten ravitsemusta rikastuttamaan.

Jokainen Frank fruities -purkki sisältää hulppeat 1,4 kg ihan oikeita marjoja ja hedelmiä. Luonnon parhaista antimista valmistettuja puhtipalasia on rikastettu vitamiineilla ja mineraaleilla — koko perheen hyvinvoinnin tueksi.


Hedelmäkarkeilta maistuvat, makeisten tapaan pureskeltavat puhtipalaset ovat helppo ja maittava tapa rikastaa ruokavaliotaan ravinteikkaampaan suuntaan. Frank fruities -sarjaan kuuluu kuusi tuotetta: PUMP IRON, HELP GUT, BUILD IMMUNITY, SKIN,HAIR & NAILS, MEN'S MULTI ja ENERGY & METABOLISM.


PUMP IRON - tämän tuotteen Kippari-Kallekin valitsisi!


Kolmessa pienessä PUMP IRON -puhtipalasessa on yhtä paljon rautaa kuin kulhollisessa pinaattia! Tässäpä siis ryhdikäs rautalisä, jonka Kippari-Kallekin ostaisi omakseen! Frank fruities -sarjan rautavalmiste on loistovalinta myös kaikille muille lisävoimia kaipaaville ja väsähdystä vastaan taisteleville. C-vitamiinirikasta mustaherukkaa ja kuitupitoista omenaa sisältävä ravintolisä on rikastettu raudalla, joka on kehomme erinomaisesti hyödynnettävässä muodossa. Rautavarastoistaan kannattaa pitää hyvää huolta; rautatilanteemme vaikuttaa hyvinvointiimme todella monella tapaa.*


*Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sen lisäksi rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, hapen kuljetusta kehossa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rauta osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.


HELP GUT - vahvan vastustuskyvyn pohja on suolistossaSinkkiä, seleeniä, E-vitamiinia ja Bacillus subtilis -maitohappobakteeria sisältävä HELP GUT -ravintolisä tukee immuniteettiamme*. Vastustuskykymme perusta on suolistossa, jossa sijaitsee peräti 80 % kehomme puolustussoluista. Puhtia tuova puolustusbuusteri ammentaa mainion makunsa kirsikoista, banaaneista ja omenoista, jotka prebioottisia kuituja sisältävinä tuovat omat suotuisat vaikutuksensa tähän ravintolisään.


*Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.


BOOST IMMUNITY auttaa pysymään terveenä


Nimensä mukaisesti Frank fruities -sarjan Boost Immunity -ravintolisä vahvistaa vastustuskykyämme; vitamiinipitoisista seljanmarjoista ja omenoista valmistetut puhtipalaset on terästetty immuniteettiamme kohottavalla sinkillä*. Ravintolisän yhtenä tehoaineena vaikuttaa seljanmarja (Sambucus nigra), jolla on vastustuskykyämme vahvistavia ja hengitysteidenkin hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia*.


Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa M-2008-1061 2134 - Sambucus nigra (Common Name : Elder) - Immune health

M-2008-1061 2137 - Sambucus nigra (Common Name : Elderberry) - Respiratory health


SKIN, HAIR & NAILS - kauneus alkaa sisältä


Ihovoiteiden ja muun ulkoisen huolenpidon lisäksi kauneuttaan voi tukea myös ravintolisien avulla. Frank fruities -sarjan SKIN, HAIR & NAILS -ravintolisä onkin nimensä mukaisesti suunniteltu ihon, hiusten ja kynsien kauneuden ja terveyden tueksi. Mainioilta maistuvissa hedelmäpalasissa maistuvat mango, passionhedelmä, persikka ja omena, joita on rikastettu hiusten ja ihon hyvinvointia* tukevilla biotiinilla ja niasiinilla.

Kokonaisvaltaisia hyvinvointivaikutuksia tähän ravintolisään tuo siihen lisätty monivitamiinikimara, jossa A-, B6-, E-, B1-, B12- ja D3-vitamiinit sekä sinkki, kupari, pantoteenihappo, rauta ja jodi pistävät parhaan puhtinsa peliin kauniin hehkusi ja säteilevän olemuksesi puolesta.


*Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Niasiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Se edistää myös

luustomme hyvinvointia.MEN'S MULTI saa miehen kunnon kohoamaan!


Vadelmaa, karhunvatukkaa, mansikkaa, kirsikkaa ja omenaa sisältävä MEN'S MULTI -ravintolisä on rikastettu kromilla, seleenillä, kuparilla, mangaanilla, raudalla, sinkillä sekä A-, B-, D- ja E-vitamiineilla.


Tämä Frank fruities -ravintolisä on varsin kokonaisvaltainen tukipilari miehiselle terveydelle. Men´s Multin sisältämistä aineista esimerkiksi sinkki* vahvistaa mieskuntoa testosteronitasoja tukemalla, samalla kuin rauta auttaa jaksamaan hyvinkin aktiivisen arjen pyörityksessä.


*Sinkki edistää veren testosteronitasojen sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Se edistää myös immuunijärjestelmän pysymistä normaalina ja kognitiivista toimintaa.

Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa


ENERGY & METABOLISM - tarmokkuuden ja aineenvaihdunnan tueksi


Frank fruities -sarjan Energy & Metabolism -ravintolisä on maukas kirsikka-omenaherkku, johon lisätehoa saadaan kuparista, jodista, kalsiumista ja monipuolisesta kimarasta A-, E-, B1-, B6- ja B12-vitamiineja ja niasiinia.

Energy & Metabolism tukee aineenvaihduntaa auttaen kehoamme muuttamaan ravintoa rasvan sijasta energiaksi* mm. sisältämänsä kuparin, niasiinin ja biotiinin ansiosta. Energy & Metabolism -ravintolisä tuokin positiivista energiaa elämääsi ja auttaa jaksamaan ankarinakin aikoina.


*Niasiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa.

Kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaalia raudan kuljetusta kehossa.

Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Kalsium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa ja lihasten normaalia toimintaa.


Frank fruities -ravintolisät nappaat näppärästi verkkokaupastamme!

www.terveysputiikki.fi15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page